Razrešite ne-izpolnjujoč partnerski odnos

Plačujete visoko ceno zavoljo visokoletečih idealov, pričakovanj, obljub ali upanja, da »se bo že kako uredilo«?

Bi radi spoznali, kaj je tisto, kar ste sami prispevali v partnerski odnos, prevzeli svojo odgovornost ter ugotovili, ali lahko s partnerjem spremenita odnos in začneta znova?

Kadar vztrajate v partnerskem odnosu, ki vas ne izpolnjuje, duši ali žalosti, lahko to pomeni strah pred spremembo, izgubo, oklepanje podedovanih prepričanj in vrednot, ki niso v skladu z vašo notranjo resnico. Plačujete tako visoko ceno zavoljo visokoletečih idealov, pričakovanj, obljub ali upanja, da »se bo že kako uredilo«? Ste res pripravljeni plačati s svojim zdravjem, s (psihičnim) zdravjem svojih otrok ter leti in leti življenja v nemoči, žalosti, zanikanju, podrejanju, potlačeni jezi, zagrenjenosti, razočaranju in lastni ne-uresničitvi? Ste naredili res vse, kar je bilo v vaši moči, da bi takšen odnos spremenili? Ločitev ni (vedno) rešitev. S tem, ko postanete zvesti sami sebi, pa lahko razrešite vsakršen odnos.

V kovčing procesu boste, če boste izbrali ta cilj, lahko spoznali, kaj je tisto, kar ste sami prispevali v partnerski odnos, prevzeli svojo odgovornost zanj ter na podlagi uvidov in spoznanj presodili, ali lahko s partnerjem spremenita odnos in začneta znova ali se poslovita ter odideta vsak svojo pot.